ENG

Drvce dizajn i GuGu marame do kraja mjeseca u Delta City-ju

18/02/2022
Drvce dizajn i GuGu marame do kraja mjeseca u Delta City-ju

U okviru projekta podrške kreativnom preduzetništvu koji Glavni grad Podgorica, u saradnji sa TC Delta City i marketinškom agencijom Strategist i ove godine nastavlja da realizuje, do kraja mjeseca u tržnom centru Delta City svoje proizvode predstavljaju Drvce dizajn i GuGu marame za dojenje.

Drvce dizajn je porodična priča koju su osnovali roditelji koji su maštali o kutku novog člana porodice. Ovaj brend ima ponudu personalizovanih, dekorativnih i edukativnih proizvoda, poklon-paketića za bebe i stariju djecu, kao i dječiji namještaj. Pored jednostavnog, minimalističkog i lijepog dizajna, akcenat je na kvalitetu i dugovječnosti sirovina sa željom da proizvodi budu trajni i čuvaju uspomene na djetinjstvo.

GuGu marame za dojenje dizajnirane su od strane savjetnice za dojenje kao najznačajnijeg načina ishrane za bebe. Ova marama je jedinstven proizvod na tržištu i zamišljena je da osim komfora služi i kao zaštita. Tim koji stoji iza ovog brenda pruža i besplatne savjete i podršku za sve zainteresovane majke, ne bi li na taj način pomogle i ohrabrile ih da doje svoje bebe.

Pozivamo sugrađane da do kraja mjeseca posjete  centralni prostor u šoping mall-u Delta City koji dijele Drvce dizajn i GuGu marame.

Podsjećamo, kroz konkurs podrške kreativnom preduzetništvu omogućena je finansijsku podršku u iznosu od 2.000 eura, besplatan prostor za promociju u Delta City-ju, kao i marketing strategiju za prezentaciju proizvoda. Glavni grad je kao i prethodnih godina, za ovogodišnje kreativne preduzetnike izdvojio 24.000 eura, a do sada je zahvaljujući ovom konkursu 36 kreativnih preduzetnika dobilo priliku da unaprijedi svoj biznis. Projekat podrške kreativnom preduzetništvu je u prethodnom periodu bio ne samo važan oslonac postojećim biznisima, već i zamajac pri pokretanju novih preduzetničkih ideja, ne samo iz Podgorice, već iz cijele Crne Gore.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica