ENG

Podgorica za Feđu

30/03/2022
Podgorica za Feđu

Glavni grad organizuje događaj donatorskog karaktera za članove gradske uprave, članove Poslovnog savjeta, ljude iz javnog života Podgorice, kao i predstavnike medija. Cilj ove humanitarne akcije jeste prikupljanje finansijskih sredstava za liječenje dječaka Feđe Alkovića, našeg sugrađanina koji već dugo bije bitku s opakom bolešću.

Kako bi u što kraćem roku bio obezbijeđen iznos od 300.000 eura, neophodan za Feđino liječenje, veliki broj naših sugrađanki i sugrađana je pokrenuo pojedinačne humanitarne akcije, a okupljanjem ljudi iz poslovnog svijeta i udruženim djelovanjem, vjerujemo da ćemo dati važan doprinos bržem prikupljanju sredstava i Feđinom daljem liječenju i oporavku.

Podsjećamo, zbog ograničenih prostornih kapaciteta događaj nije otvoren za javnost, već građani mogu pružiti podršku uplatom finansijskih sredstava na žiro račun Feđinih roditelja: 510-0210988215028-20 kod Crnogorske komercijalne banke (Milena Alković); 555-9000272528-36 kod Addiko banke (Aris Alković). Događaj će biti medijski ispraćen, a javnost obaviještena o svim detaljima humanitarne akcije.

Vjerujemo da ćemo i ovoga puta svi skupa položiti test humanosti i solidarnosti, a da će Feđa izaći kao pobjednik.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica