ENG

Biznis savjetovalište za žene i mlade u Podgorici nastavlja sa radom

19/04/2022
Biznis savjetovalište za žene i mlade u Podgorici nastavlja sa radom

Biznis savjetovalište za žene i mlade u Podgorici nakon dvije godine pauze, uzrokovane epidemijom virusa COVID 19, ponovo počinje sa radom. Podsjećamo da je savjetovalište jedna od aktivnosti koju su pokrenuli Sekretarijat za podršku biznis zajednici Glavnog grada i Asocijacija poslovnih žena Crne Gore 2016. godine u cilju unapređenja vještina i znanja mladih ljudi i žena na teritoriji Podgorice u oblasti preduzetništva. U periodu od nepune četiri godine usluge je koristilo više od 300 građana/ki, urađeno je više od 50 biznis planova i pokrenuto je preko 30 novih biznisa. 

Savjetovalištu će se od ove godine partnerski pridružiti i Unija mladih preduzetnika Crne Gore koja će svojim kapacitetima i iskustvom doprinijeti razvoju preduzetništva mladih u Glavnom gradu.  Koncepcija rada savjetovališta će ostati nepromjenjena, odnosno jednom nedjeljno članice/ovi Unije i Asocijacije će svim zainteresovanim građanima/kama besplatno pružati savjete na teme značajne za otpočinjanje i razvoj biznisa, kao što su otvaranje firme, upravljanje finansijama, pravni savjeti, marketing, liderstvo, javni nastup, motivacija. 

Konsultacije će se održavati svakog četvrtka u terminu od 14.00 do 16.00 sati u Birziminium hub-u, ulica Vučedolska broj 16. U prvom terminu planiranom u četvrtak, 21. aprila 2022. godine savjete će pružati Uroš Bulatović, predsjednik Unije mladih preduzentika Crne Gore na temu marketinga. Plan rada će se blagovremeno objavljivati, a u skladu sa aktuelnim epidemiološkim mjerama.

Zainteresovani građani/ke svoj termin mogu da rezervišu pozivom na broj telefona Sekretarijata za podršku biznis zajednici Glavnog grada, 020/665-046 ili e-mail-om na adrese poslovna.zena@yahoo.com, Asocijacije poslovnih žena Crne Gore i unijamladihpreduzetnika@gmail.com, Unije mladih preduzetnika Crne Gore.

SEKRETARIJAT ZA PODRŠKU BIZNIS ZAJEDNICI

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica