ENG

PVK "Budućnost" prvak Kupa Crne Gore u vaterpolu

25/07/2022
PVK "Budućnost" prvak Kupa Crne Gore u vaterpolu

Proteklog  vikenda na gradskim bazenima Sportskog centra "Morača" održan je Vaterpolo  kup Crne Gore za mlađe kategorije - generacije 2009, a učestvovalo je šest ekipa i to: VPK "Primorac”, PVK "Budvanska rivijera", PVK "Jadran", VPK "Aqvatik verde", VA "Cataro" i domaćin turnira PVK "Budućnost" iz Podgorice.

Nakon trodnevnih mečeva koji su odigrani u sportskom duhu titulu prvaka u kupu Crne Gore zasluženo su ponijeli igrači  PVK "Budućnost" Podgorica.

Podgoričke ajkule  predvođene trenerom Aleksandrom Aleksićem i pomoćnim trenerom Sretenom Latkovićem igrale su u sljedećem  sastavu: Vraneš Strahinja, Stamatović Sava, Živković Andrej, Vraneš Stefan, Aleksić Andrij, Drašković Jovan, Brnović Pavle, Savović Danilo, Ljiljanić Vuk, Milić Miloš, Novaković Luka, Vukmirović Damjan, Milanović Jakša, Boljević Marjan, Šćepanović Nikša i Mirović Vasilije.

PVK "Budućnost" Podgorica, u ovoj takmičarskoj godini osvojio je državno prvenstvo Crne Gore, drugu poziciju na državnom prvenstvu generacije 2008, Međunarodni turnir Cedevita i Kup Crne Gore. 

Ponosni smo na dosadašnje rezultate, koji su izvanredni, imajući u vidu da je klub osnovan 2018.godine i da Podgorica nema tradiciju kada je ovaj sport u pitanju. Nakon unapređenja infrastrukture, za relativno kratko vrijeme naši mladi vaterpolisti i plivači su pokazali da našu “Budućnost”, čeka svijetla budućnost i u ovom sportu.

PLIVAČKI VATERPOLO KLUB BUDUĆNOST 

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica