ENG

Poziv za učešće na dvodnevnu obuku za eko volontere

16/01/2023
Poziv za učešće na dvodnevnu obuku za eko volontere

Agencija za upravljanje zaštićenim područjima Podgorice u saradnji sa organizacijom “Parkovi Dinarida” organizuju dvodnevnu obuku za eko – volontere. Obuka je namijenjena prvenstveno građanima i građankama koji žele da daju doprinos u zaštiti i očuvanju zaštićenih područja Podgorice kroz volonterski angažman u Agenciji za upravljanje zaštićenim područjima Podgorice.

Kroz dvodnevnu obuku zainteresovani učesnici upoznaće se sa programom za eko-volontere Agencije za upravljanje zaštićenim područjima Podgorice, radom Rendžerske službe, korišćenjem protiv-požarne opreme – naprtnjače i metlice, kako se sprovodi nadzor u zaštićenim područjima.

Obukom se žele podstaći i osnažiti građani i građanke da se proaktivnije uključe u zaštitu prirodnih vrijednosti Podgorice i svojim doprinosom pomognu Agenciji za upravljanje zaštićenim područjima Podgorice.

Zainteresovani učesnici mogu se prijaviti na mejl: milica.kandic@parksdinarides.org ili na broj telefona 069656893.

Obuka će se održati u Podgorici a o mjestu održavanja učesnici će biti naknadno obaviješteni.

Obuka se organizuje u okviru projekta „Za očuvanu Goricu“. Projekat je podržanu okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu2 –ReLOaD2, koji finansira Evropska unija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD2 program realizuje se u partnerstvu sa petnaest lokalnih samouprava, u okviru pet klastera među kojima je „Središnji region“, koji čine Podgorica, Golubovci, Cetinje i Danilovgrad.

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica