ENG

Raspisan novi javni oglas za učesnike/ce u sprovođenju Popisa stanovništva

15/11/2023
Raspisan novi javni oglas za učesnike/ce u sprovođenju Popisa stanovništva

Obavještava se javnost da se PONIŠTAVA Javni oglas za ugovorno angažovanje instruktora i popisivača za sprovođenje Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova, koji će se održati od 1 – 15. novembra 2023. godine, objavljen 22. septembra 2023. godine, a produžen 16. oktobra 2023. godine, koji je raspisala Popisna komisija Glavnog grada Podgorica. Takođe, PONIŠTAVA se izbor svih kandidata, čija imena i prezimena su objavljena na sajtu Glavnog grada Podgorica www.podgorica.me,  dana 11. oktobra 2023. godine i 23. oktobra 2023.godine.

Poništavanje svih navedenih aktivnosti se vrši zbog promjene propisa tj. shodno čl. 1 Uredbe o izmjeni Uredbe o utvrđivanju perioda sprovođenja Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova i referentnog momenta popisa („Sl. list CG“, br. 98/23) kojom se propisuje novi period sprovođenja popisa od 30. novembra do 15. decembra 2023. godine

Prijavu za učesnike/ce u popisu kandidati/kinje mogu preuzeti na Arhivi Glavnog grada na adresi Njegoševa 20 Podgorica počev od 15. novembra od 8 do 15 časova ili je preuzeti sa sajta Uprave za statistiku: www.monstat.org ili sajtu Glavnog grada Podgorica www.podgorica.me .

Popunjena Prijava za učesnike/ce u popisu i kompletna dokumentacija se dostavlja u zatvorenoj koverti sa naznakom „za instruktora“ ili „ za popisivača“ u zavisnosti za šta se kandidat prijavljuje, kao i naznakom „NE OTVARAJ“. Prijave se predaju lično svakog radnog dana od 8 do 15 časova, u prostorijama Arhive Glavnog grada u Šalter sali, na adresi Njegoševa 20, Podgorica.

Javni oglas za instruktore traje do 20. novembra 2023. godine do 15h, a za popisivače do 22. novembra 2023. godine do 15h.

Kandidati koji su u prethodnom Javnom oglasu (koji je bio raspisan septembra 2023. godine) priložili kompletnu dokumentaciju potrebno je da povodom ovog Javnog oglasa podnesusamo popunjenu Prijavu za učesnike/ce u popisu (Obrazac P-13). Kandidati koji ne podnesu novu Prijavu povodom ovog Javnog oglasa, nemaju potpunu dokumentaciju za učestvovanje u popisu i ne mogu biti ugovorno angažovani.

Javni oglas – POPIS 2023

Obrazac – prijava za učesnike

Poništenje oglasa 15.11.2023.

SEKRETARIJAT ZA LOKALNU SAMOUPRAVI U SARADNJU SA CIVILNIM DRUŠTVOM 

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica