ENG

Raspisan konkurs za podršku startUp-ovima na teritoriji Podgorice

17/11/2023
Raspisan konkurs za podršku startUp-ovima na teritoriji Podgorice

Sekretarijat za preduzetništvo i investicije raspisao je konkurs za raspodjelu sredstava iz Budžeta Glavnog grada Podgorica opredijeljenih za podršku startUp- ovima koji imaju sjedište na teritoriji Podgorice. 

Ovaj javni poziv se odnosi na novoosnovana privredna društva koja nijesu starija od pet godina i koja kreiraju, razvijaju i stavljaju u upotrebu inovacije za razvoj proizvoda, servisa i procesa, sa visokim potencijalom rasta na međunarodnom tržištu. 

Ovim Konkursom Glavni grad stavlja na raspolaganje  60.000,00€, a biće podržane startup ideje koje bi doprinijele razvoju Glavnog grada (Optimizacija potrošnje vode i električne energije; Optimizacija saobraćaja, javnog saobraćaja i parking mjesta; Optimizacija upravljanja otpadom, građevinskim materijalom; Optimizacija upravljanja zelenim površinama, poljoprivrednim gazdinstvima kao i zaštite životne sredine; Optimizacija poslovanja kroz kreiranje novih digitalnih rješenja)

Maksimalan iznos koji jedan učesnik može dobiti je  6.000,00€.

Prijava na Konkurs predaje se u zatvorenoj koverti na adresu: Glavni grad, Trg nezavisnosti 20, 81000 Podgorica, sa naznakom: Konkurs za raspodjelu sredstava iz Budžeta Glavnog grada Podgorica opredijeljenih za podršku startup–NE OTVARATI PRIJE ZVANIČNOG OTVARANJA. 

Prijave na Konkurs predaju se u zatvorenoj koverti na adresu: Glavni grad, Trg nezavisnosti 20, 81000 Podgorica u roku od 30 dana od dana objavljivanja Konkursa u dnevnom štampanom mediju. Dodatne informacije o Konkursu mogu se dobiti pozivom na broj 020/625-718 i/ili na putem e-mail adresa: matija.miljanic@podgorica.me  i bojana.kalezic@podgorica.me.

Konkurs

Obrazac 1 Prijava za konkurs

Obrazac 2 Model za prijavu biznis ideje

Obrazac 3 Izjava
 

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU 

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica