ENG

Manifestacija "Izbor sportiste godine" neće se održati zbog epidemije koronavirusa, sredstva preusmjerena u humanitarne svrhe

10/12/2020
Manifestacija "Izbor sportiste godine" neće se održati zbog epidemije koronavirusa,  sredstva preusmjerena u humanitarne svrhe

Tradicionalna manifestacija koju organizuje Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada “Izbor sportiste Podgorice” planirana za kraj decembra neće se održati zbog pandemije virusa Covid 19.

“Većina zvaničnih sportskih takmičenja u Evropi i svijetu su otkazana zbog pandemije, samim tim našim sportistima nije bilo omogućeno da učestvuju na njima. Takođe, veliki broj domaćih takmičenja nije održan, pa bismo u neravnopravan položaj doveli većinu sportista i sportskih kolektiva. Zbog toga smo, nažalost, odlučili da manifestaciju, koja je ove godine trebalo da se održi 27. put, otkažemo i predviđeni novac za organizaciju ove manifestacije usmjerimo onima kojima je svakako potrebniji”, istakao je Miloš Antić, pomoćnik sekretarke za kulturu i sport Glavnog grada. 

Planirana sredstva u Budžetu Glavnog grada za ovu programsku aktivnost biće usmjerena kao pomoć za nabavku rekvizita za nastavu fizičkog vaspitanja, kao i aparata i pomagala JU Resursni centar za djecu i mlade u Podgorici, JU Resursni centar za obrazovanje i osposobljavanje „1. Jun“, JU Zavod „Komanski most“ i Dječija bolnica u Podgorici. 

SEKRETARIJAT ZA KULTURU I SPORT 

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica